Szoftver és hardver értékesítése

A modern technológiával számos újdonságot vezethetsz be a vállalkozásodba, ráadásul ezzel megkönnyítheted a mindennapi tevékenységeket is.

Hatékony szoftver- és hardvermegoldások a vállalkozásod számára

A szoftver- és hardverértékesítés során törekedtünk arra, hogy csakis a leghatékonyabb rendszereket és megoldásokat állítsuk össze, ezzel is segítve a piacon lévő cégeket, szervezeteket. 

A digitális tevékenységeknél fontos megemlíteni az automatizáció lehetőségét is, ami új fejlődési lehetőségeket nyithat meg a vállalkozásod számára. Emellett leveszi a terhet a munkavállalóidról, akik ezután sokkal értékesebb területen végezhetnek majd értékteremtő munkát a száraz és monoton adminisztráció helyett.

szoftver értékesítés során cégünk, az ASYST Solutions Zrt. nagy figyelmet fordít arra, hogy személyre szabott, a vállalkozási céljaidhoz leginkább alkalmazkodó termékeket kínálja fel neked. Így a kiválasztás során nem kell aggódnod amiatt, hogy tényleg megfelelő szoftvereket választasz-e. 

A szoftver és a hardver összefonódása

A modern technológia működése a szoftver és a hardver kombinációjára támaszkodik, hiszen egyik elem nincs a másik nélkül. Cégünk, az ASYST Solutions Zrt. törekszik arra, hogy a  szoftver- és hardverértékesítés esetén a leghatékonyabb megoldásokkal segítse a céged.

A szoftverigényhez jól illeszkedő hardver pedig biztosítja a szoftver működéséhez szükséges számítási teljesítményt és fizikai erőforrásokat, adattárolási lehetőségeket. Így egy valóban gyors rendszerhez jut majd a céged, ami már önmagában is versenyelőnynek számít.

Így tehát a szoftver- és hardverértékesítésnél figyelünk arra, hogy minden rendszer kompatibilis legyen egymással. Ezek ugyanis együttesen optimalizálják a digitális élményt a sebesség, a funkcionalitás és a használhatóság biztosításával.

Szoftver- és hardverértékesítés: mi ezt kínáljuk ügyfeleinknek

Az egyik fő tevékenységünk a szoftver- és hardverértékesítés. A vállalkozásod igényeinek személyre szabott kiszolgálása érdekében számos disztribútorral együttműködve keressük a legkedvezőbb megoldást. Csomagajánlataink minden esetben a minőséget, a teljesítményt és az árakat is figyelembe veszik, így a legkedvezőbb ajánlatok közül választhatsz. 

A szoftver- és hardverértékesítésünk az alábbi gyártók termékeit foglalja magában:

Széles termékskálánkban nemcsak a hardverek, de a szoftver licenszek is megjelennek. A direkt értékesítésen túlmenően felmérési szakértelemmel segítünk vállalkozásodnak az optimális szoftverportfólió kialakításában. Amennyiben szükséged lenne szoftverekre vagy hardverekre, úgy keresd bátran munkatársainkat az ASYST Solutions Zrt.-nél!

Ajánlatkérés

Szolgáltatások

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az űrlap nem megfelelő Számodra, akkor az alábbi címen és e-mail címen érhetsz el bennünket.

office-2dualtone.png
Cím

1122 Budapest, Bíró u. 7. 2. em. 6.

email-2dualtone.png
ASYST Solutions Zrt.

info@asystsolutions.hu

email-2dualtone.png
Műszaki támogatás

support@asystsolutions.hu