Szoftver fejlesztés

Egyedi megoldások, gyorsan, hatékonyan.

Mikor van szükség egyedi szoftverfejlesztésre?

Előfordulhat, hogy a vállalkozásodnak egyedi szoftverfejlesztésre van szüksége, hiszen nem feltétlenül érhető el a piacon olyan megoldás, ami igazán testreszabott lenne. Így olyan tényezők is lassíthatják a céges folyamatokat, mint a többféle program együttes használata, a többszörös adminisztráció vagy akár az összehangolás hiánya. 

Ez jelentősen megnehezítheti a cég és a munkatársak életét. Éppen ezt hivatott kiküszöbölni az egyedi szoftverfejlesztés, amivel ezek a problémák elhárulhatnak. Érdemes megnézned a cégünk, az ASYST Solutions Zrt. szolgáltatásait!

Mikor van szükség egyedi szoftverfejlesztésre?

Főleg olyankor érdemes egyedi szoftverfejlesztést igényelni, amikor egy vállalkozásnak egyedi vagy összetett folyamatai vannak. Leginkább a cég növekedésekor lehet erre szükség, hiszen ilyen esetben ezeket a folyamatokat már nem lehet hatékonyan kezelni egy készen kapható szoftverrel. Természetesen minél hamarabb megkezded a racionalizálást a vállalkozásodban, annál könnyebb lesz később.

Olyan fontos iparágakban, mint az egészségügy, a pénzügy, szolgáltatói ágazat, vagy a gyártás, igazán előnyös lehet egy egyedi szoftverfejlesztés. Itt ugyanis a megfelelési, szabályozási és biztonsági előírások nagyon szigorúak, és ezeknek maradéktalanul meg kell felelni a folyamatok során egyaránt.

Fontos megemlíteni még azt a helyzetet, amikor egy vállalkozás versenyelőnyre törekszik azáltal, hogy innovatív, iparágspecifikus funkciókat kínál. Ilyenkor egyedi szoftverfejlesztésre lehet szükség, hiszen sajátosak a céged által kínált megoldások is.

Ahogy a vállalkozásod már akár most is terjeszkedik, úgy a készen kapható szoftverek korlátozóvá válhatnak. Nincsenek benne azok a funkciók vagy paraméterek, amikre szükséged lenne. Így kénytelen vagy többféle programot használni, vagy akár lemondani az adott funkcióról. Ezzel adminisztrációs vagy más hátrányba kerülhetsz a versenytársakkal szemben. Érdemes inkább fejleszteni a vállalkozásodban használt programokat.

Az érzékeny ügyféladatokat vagy szellemi tulajdont kezelő iparágakban szintén fontos megemlíteni az egyedi szoftverfejlesztés jelentőségét. Itt ugyanis sokkal specifikusabb attribútumokra lehet szükség az adatvédelem miatt. 

Ha pedig a vállalkozásod több különböző meglévő szoftverrendszerre támaszkodik, és szükség van arra, hogy azok zökkenőmentesen működjenek együtt, akkor ez kiváltható az egyedi szoftverfejlesztéssel.

Az ASYST által kínált egyedi szoftverfejlesztés egy komplex csomag

Az ASYST Solutions Zrt. nem csupán egy szoftverfejlesztő cég, hanem egy komplex megoldásokat kínáló partner. A szolgáltatás magában foglalja a szoftverfejlesztést, a tesztelést, valamint a projektmenedzsment megoldásokat is. Programnyelvek terén pedig igazán széleskörű tapasztalattal rendelkezünk. 

Alkalmazunk JAVA, C++, Python, PHP szoftvereket,  és akár a gépközeli hardveres nyelvet (C) is. Emellett a meglévő keretrendszerek közül használunk multiplatformra épülő megoldásokat, és alkalmazunk olyan lowcode, illetve nocode technológiákat is, amelyek segítségével gyorsabban és hatékonyabban hozhatók létre az egyedi szoftverek. Amennyiben szükséged lenne a szolgáltatásunkra, úgy érdemes felvenned velünk a kapcsolatot! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre. 

Ajánlatkérés

Szolgáltatások

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az űrlap nem megfelelő Számodra, akkor az alábbi címen és e-mail címen érhetsz el bennünket.

office-2dualtone.png
Cím

1122 Budapest, Bíró u. 7. 2. em. 6.

email-2dualtone.png
ASYST Solutions Zrt.

info@asystsolutions.hu

email-2dualtone.png
Műszaki támogatás

support@asystsolutions.hu