Szolgáltatásmenedzsment alkalmazások

Szolgáltatás-menedzsment alkalmazások

Célunk, hogy összehozzuk a vállalkozásodat a technológia világával.

Hatékony informatikai rendszerüzemeltetés

A szolgáltatásmenedzsment-alkalmazások bevezetésével sokkal gyorsabb lesz a hibakezelés, illetve egységesebbé és logikusabbá válik a teljes informatikai rendszer üzemeltetése. Ez a megoldás ugyanis segít a vállalkozásodnak a transzparencia elérésében, valamint az adatalapú döntéshozatalban is, ami kulcsfontosságú a stratégiai tervezés és a teljesítményjavítás szempontjából. 

Amennyiben a vállalkozásodban informatikai rendszerek működnek, úgy mindenképpen érdemes megvizsgálni a fejlődési lehetőségeket, hiszen a szolgáltatásmenedzsment folyamatokkal, illetve az automatizációk segítségével ez akár gyorsabb is lehet.

Az SM alkalmazások tehát nemcsak a szolgáltatásmenedzsmentre összpontosítanak, hanem átfogó megoldást nyújtanak a szervezetek számára az üzleti hatékonyság és siker növeléséhez. Ez pedig kulcsfontosságú a versenyképesség fenntartásához.

A szolgáltatásmenedzsment-alkalmazás

Ez egy olyan mindent lefedő digitális eszköz, amely jelentősen megkönnyíti a szolgáltatással kapcsolatos folyamatok irányítását, szervezését és optimalizálását a vállalkozásodon belül. A szolgáltatásmenedzsment-alkalmazások segítségével tehát hatékonyabbá válhat a folyamatkezelésed és a teljes informatikai rendszer működtetésének menedzselése.

Cégünk, az ASYST Solutions Zrt. kiemelt területként foglalkozik az ITIL ajánlás-rendszerhez kapcsolódó szervezési feladatokkal. Így tehát az alkalmazások támogatást nyújtanak ezen feladatok és folyamatok megvalósításához annak érdekében, hogy a szervezés eredményes és effektív legyen.

szolgáltatásmenedzsment-alkalmazások által lefedett főbb folyamatok a konfigurációkezelés, az incidens- és problémamenedzsment, a változás- és igénylés menedzsment, a tudásbázis- és a tudásmenedzsment, valamint a szolgáltatási szint menedzsment. Ezen paraméterek alapján a vállalkozásod minden informatikai területén logikusan felépített, könnyen követhető rendszert alakítunk ki.

Kinek lehet hasznos egy ilyen SM alkalmazás?

szolgáltatásmenedzsment-alkalmazások racionalizálják a cég mindennapjaiban megjelenő informatikai folyamatokat, automatizálják az ismétlődő és monoton feladatokat, valamint optimalizálják az erőforrások hatékony elosztását. Ezek a tényezők elsősorban a cég működésének hatékonyságát növelik, és leveszik a felesleges adminisztrációs és automatizálható terheket a munkavállalók válláról.

Mindemellett értékes adatokat és elemzéseket biztosítanak a  szolgáltatásmenedzsment-alkalmazások, lehetővé téve a valós adatok alapján történő megalapozott döntéshozatalt. Miért fontos, hogy igénybe vedd ezt az informatikai és folyamatoptimalizálási szolgáltatásunkat? Számos iparágban szigorú előírások és megfelelési követelmények vannak érvényben. 

Ennek teljesítéséhez azonban megfelelő módszerekre és folyamatkidolgozásokra van szükség. Így gyors ütemben fejlődhet a vállalkozásod amellett, hogy minden követelményt teljesít. Az ilyen szoftver segít a szervezeteknek abban, hogy megfeleljen a fenti kötelezettségeknek, és ezzel teljesítse a jogszabályokban és előírásokban foglaltakat. 

Így a vállalkozásod ezzel a digitális eszközzel egyszerűbben és naprakészebben nyomon követheti és dokumentálhatja a folyamatokat. Tehát biztosítja az elszámoltathatóságot és a hatékony működést egyaránt. Emellett az új munkatársaid számára is könnyebb lesz a feladataid felvétele. Amennyiben szükséged lenne a szolgáltatásunkra, úgy érdemes felkeresned cégünk, az ASYST Solutions Zrt. munkatársait!

Ajánlatkérés

Szolgáltatások

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az űrlap nem megfelelő Számodra, akkor az alábbi címen és e-mail címen érhetsz el bennünket.

office-2dualtone.png
Cím

1122 Budapest, Bíró u. 7. 2. em. 6.

email-2dualtone.png
ASYST Solutions Zrt.

info@asystsolutions.hu

email-2dualtone.png
Műszaki támogatás

support@asystsolutions.hu